Bereik uw doelgroep
met onze schermen

Wij zijn gespecialiseerd in de exploitatie van led-schermen bij gemeenten en bedrijven. Ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen communicatie en techniek bieden wij een unieke combinatie op het gebied van inhoud en uitvoering voor led-schermen. Deze unieke kennis resulteert in advies met betrekking tot locatie, situatie, content en vorm en de verwezenlijking daarvan.

In onze huidige maatschappij van individualiteit, diversiteit en dynamiek is een sterke afname in het bereik van traditionele media te bespeuren. De vrijwel onuitputtelijke hoeveelheid verschillende communicatiekanalen, waartussen een potentiële doelgroep eindeloos heen en weer geslingerd wordt, leidt ertoe dat van de vele boodschappen er maar weinigen beklijven.

Van onze led-schermen valt daarentegen niet weg te zappen. Geplaatst op centrale punten binnen een gemeente of bedrijf bent u gegarandeerd van een grootschalig publiek dat 24 uur per dag in een regelmatige frequentie uw kleurrijke boodschap aan zich getoond zal zien. Stilstaande of bewegende beelden, animaties, van logo tot korte films, alles is mogelijk. Adverteren op een led-scherm is dynamisch, flexibel en actueel. Zo kunt u bijvoorbeeld ad hoc inspringen op een verandering van de doelgroep naar aanleiding van een nieuwsgebeurtenis of evenement.

Led-schermen